Lloguer d’oficines

Truca'ns ara
o deixa'ns les teves dades
935571000

Lloguer d’oficines

Disposem d’oficines de lloguer amb totes les funcionalitats necessàries per desenvolupar el teu negoci amb dos models de contractació.

Dissenyat per allotjar empreses de qualsevol mida, Sant Cugat Business Park compta amb superfícies diàfanes (des de 40 a 1.000 m² per planta) i de sistema modular que permeten adaptar-nos a les necessitats concretes de cada client.

Les oficines són espais equipats amb terra tècnic de sulfat càlcic, fals sostre metàl·lic, cablejats amb fibra òptica, RTB, antena de recepció de FM, TV i satèl·lit.

Compten amb climatització individual per zones amb sistema d’humidificació, màxim aïllament acústic, places d’aparcament al mateix edifici i finestrals amb sistema Brisoley.

Modalitats de contractació

OFFIPLUS

Despatxos per a oficines a partir de 50 m², amb totes les despeses incloses de llum, neteja i clima. Possibilitat de lloguer de mobiliari. Una opció rendible per a petites i mitjanes empreses que no vulguin veure alterada la seva gestió diària per un trasllat.

OFICINA CONVENCIONAL (LAU)

Despatxos a partir de 150 m², amb sòl tècnic, sostre registrable, escomesa elèctrica i instal·lació de climatització feta. Se li ofereix a el client la possibilitat de dissenyar l’oficina a mida de les seves necessitats. Tots els càrrecs de subministraments i obres no estan inclosos.

Serveis inclosos a Offiplus i LAU

Recepció de documentació i visites

Funcionament i prestació de serveis

Accés i seguretat les 24 hores del dia

Alta de subministraments

(incluido en Offiplus)

Consums d’aigua, electricitat i clima

(incluido en Offiplus)

Neteja del despatx

(inclòs a Offiplus)

Accés a sales de reunions

Coffee Corners i zones Office

Despeses de comunitat i IBI

(incluido en Offiplus)

Accés a telefonia i connexió a internet

Saber més sobre el
lloguer d’oficines

Espais de treball que s’adapten al teu negoci

Av. de la Via Augusta, 15
08174 Sant Cugat del Vallès, Barcelona

Telèfon: 93 557 10 00

Desenvolupat per Partners 360