Coneix més de
Sant Cugat Business Park

Truca'ns ara
o deixa'ns les teves dades
935571000

Sant Cugat Business Park

Establir teu espai de treball en @ Sant Cugat Business Park és l’alternativa ideal a les oficines tradicionals. Comptaràs amb un gran nombre d’avantatges, no només econòmiques sinó també de suport professional, permetent exercir la teva activitat empresarial immediatament.

Serveis Sant Cugat Business Park

Con la contratación del espacio de trabajo en el centro de negocios disfrutarás de una serie de servicios incluidos y otros opcionales para que tan solo te preocupes de tu negocio. Nos adecuamos a tus necesidades porque queremos avanzar contigo.

Recepció de documentació i visites

Funcionament i prestació de serveis

Accés les 24 hores del dia

Consums d’aigua, electricitat i clima

Sales
polivalents

Coffee Corners i Zones Office completament equipades

Accés a: Impressora, fax, escàner i fotocopiadora

Accés connexió a internet

Neteja de despatx

Aparcament
privat

Zones comuns

Terrasses

Más de 1.000 m² de terraza de uso exclusivo equipada con todo detalle para disfrutar de momentos al aire libre o comer en un entorno relajado.

Cofee Corner

Espacios distribuidos por todo el parque para desconectar, tomar un café o compartir pequeños momentos de ocio con los compañeros o clientes.

Office menjador

Office comedor, equipado con mobiliario, nevera, microondas y vending para que el personal empresas ubicadas en el parque puedan disfrutar de su comida en nuestras instalaciones.

Bar restaurant

Disponemos de Servicio de Bar restaurante con terraza y servicio de catering para empresas del residentes en nuestro parque  empresarial.

On som?

@ Sant Cugat Business Park es troba en una zona de gran vitalitat empresarial situada a l’àrea metropolitana de Barcelona. És un lloc de fàcil accés i molt ben comunicat.

El Parc està situat a l’Avinguda Via Augusta, 15-25 al barri de La Guinardera de Sant Cugat de Vallès, davant de Centre Comercial Sant Cugat.

Vine a Conèixer-nos

Espais de treball que s’adapten al teu negoci

Av. de la Via Augusta, 15
08174 Sant Cugat del Vallès, Barcelona

Telèfon: 93 557 10 00

Desenvolupat per Partners 360