Loading...

L’empresa Rema Tip Top, ubicada a l’@Sant Cugat Business Park, completa amb èxit l’Oxfam Intermón Trailwalker

per @Sant Cugat Business Park

L’empresa Rema Tip Top va participar aquest cap de setmana a l’Oxfam Intermón Trailwalker entre Olot i Sant Feliu de Guíxols amb el “Tip Top Trekking Team”. En total, un recorregut de 100 quilòmetres per una causa solidària: lluitar contra la fam i la pobresa. De fet, Rema Tip Top ja havia portat a càrrec accions per recaptar diners per tal de participar en aquesta ultratrail. L’esmorzar solidari del passat desembre al nostre centre en va ser un exemple.

L’equip “Tip Top Trekking Team” va arribar a meta després de 26 hores (caminant 22h) i van acabar en la posició 183 de 339 equips que van finalitzar els 100 quilòmetres (van iniciar-lo 356 equips) dins el límit de les 32 hores.

Sota el lema “Els meus quilòmetres canvien vides” els participants van recórrer el tram Olot – Sant Feliu de Guíxols per l’anomenada Via Verda. Amb aquesta iniciativa, Intermón Oxfam ha recaptat un total de 769.000€ per lluitar contra la pobresa. Des d’@Sant Cugat Business Park ens alegra haver contribuït amb el nostre granet de sorra a la causa i que Rema Tip Top hagi completat la carrera.

'' ) ); ?>