Loading...

Rafael Adame: “El temps és vida”

per @Sant Cugat Business Park

Un dels primers conceptes que ahir Rafael Adame, coach personal i formador especialitzat en productivitat personal i gestió del temps va desvetllar va ser: “El temps és ingestionable”. Ho va fer davant de més de 15 persones que van assistir a la conferencia “Gestió del temps i productivitat” organitzada per @Sant Cugat Business Park conjuntament amb Coaching Vallès.

Existeixen les hores que existeixen i per més ràpid que vulguem anar, un dia continuarà tenint 24 hores. A partir d’aquí és on hem d’aprendre a gestionar les nostres activitats diàries, ja que el temps no el podem repartir.

Va explicar el “síndrome de la bogeria” que consisteix en voler arribar a tot i no poder. És aleshores quan se’ns obliden els aniversaris, se’ns escapen detalls… Sol ser un síndrome que pateixen les “persones possibilistes”, aquelles que planifiquen el que faran (i no només planifiquen una cosa, sinó moltes) i després no poden acabar complint-les. Son les mateixes que “es posen nervioses quan esperen un semàfor”. Aleshores s’ha de trobar un mètode per treballar com millorar els nostres resultats sense que els “lladres de temps” (imprevistos com trucades de telèfon, la pèrdua de concentració…) ens ho impedeixin. És important gestionar-se bé perquè “el temps és vida”.

'' ) ); ?>