Loading...

Per què l’inversor sempre guanya menys que el mercat? Com i quan he d’invertir?

Data:
23/02/2015
Hora:
18:00 - 19:00
Lloc:
Sala "Sant Cugat" @Sant Cugat Business Park
Descripció:

Ningú sap amb seguretat quan s’han de produir les pujades i baixades dels mercats, per això, la millor manera d’amortir els efectes de les caigudes és no perdre’s les pujades, és crear una estratègia que transformi: “La volatilitat en oportunitat”.

Anna Sisteré i Begoña Castelló, consultores de Banca Personal al Banc Mediolanum, ens expliquen en què consisteix el rol del consultor, i de quina manera es dissenyen aquestes estratègies de forma totalment “personalitzada” i orientada a les necessitats i objectius de cada client.

Són professionals autònomes registrades com a tals en el Registre d’Agents del Banc d’Espanya i desenvolupen aquesta funció de la mà del Banc Mediolanum, entitat espanyola que pertany al Grup Mediolanum actualment present en països com Itàlia, Alemanya, Irlanda, Luxemburg i Espanya que gestiona més de 63.000 milions d’euros i compte amb és de 1,2 milions de clients presentant un nivell de solvència com a grup del 19% i com a banc del 50%.

Objectiu:

Com ens pot ajudar tenir un consultor de Banca Personal al nostre costat. Presentació de diferents estratègies en funció de les necessitats i exigències del client.
Organitza:
Anna Sisteré, Begoña Castelló i @Sant Cugat Business Park
Aforament:
Limitat
Preu:
Gratuït