Loading...

Les últimes empreses que s’han instal·lat a l’@Sant Cugat Business Park

per @Sant Cugat Business Park

@Sant Cugat Business Park és un bon entorn per establir-hi la seu i això ho poden anar comprovant les empreses que darrerament s’hi han instal·lat. El ritme de noves entrades és constant i la varietat de les activitats és àmplia. Algunes de les darreres empreses que ja es troben a l’@Sant Cugat Business Park són, per exemple: Inconso, Gcon4, Leirirefrat Group, Las Tres en Raya, Komit o Saima Solutions.

Saima Solutions és una consultoria de referencia d’IBM Cognos i QlikView a nivell nacional que també té seu a Madrid. Inconso és una empresa, líder a Europa, en el desenvolupament de consultoria i software per a solucions logístiques. Per altra banda, Las Tres en Raya es dediquen a oferir suport en l’àmbit de la comunicació, el màrqueting i les vendes. Komit dóna servei d’enginyeria i, per exemple, Gcon4 també està format per un grup interdisciplinari de joves que han establert la seva seu en un punt intermedi i que assessoren empreses a implementar projectes.

Ben aviat esperem poder-vos explicar més empreses i donar-vos a conèixer aquelles que ja estan escollint l’espai on s’ubicaran.

'' ) ); ?>