Loading...

Lawants: “Cal ser ràpid i metòdic davant d’un impagament”

per @Sant Cugat Business Park

Com fer front als impagaments en una època tan complicada com l’actual ha estat el tema tractat aquest dilluns a l’@Sant Cugat Business Park gràcies als advocats del bufet internacional Lawants. Adquirir bons hàbits com informar-se bé abans de contractar els serveis d’una empresa ha estat un dels primers consells que han donat tan Roberto Bosco com Héctor Sbert als assistents.

Com administrar el risc d’un impagament o l’existència de la Llei de lluita contra la morositat (3/2004) han estat altres dels temes que s’han explicat i debatut entre la vintena d’assistents a la conferència. Molts d’ells han pogut donar a conèixer les seves experiències i demanar-ne consell als experts. Bosco i Sbert han destacat que no es pot perdre temps davant d’un impagament, per tal d’entendre ràpidament la situació i establir un pla d’acció amb temps rígids. “Cal ser metòdic en aquestes qüestions”, han remarcat.

Aquesta és la primera conferència de l’any al Centre de negocis on ja hi ha programada una segona de temàtica completament diferent pel mes de març.

'' ) ); ?>