Loading...

Fer front a una clàusula abusiva com la del sòl en les hipoteques

per @Sant Cugat Business Park

Els advocats del despatx internacional LAWANTS han ofert aquest dilluns a la tarda una conferència sobre la “nul·litat de la clàusula sòl en les hipoteques”. L’acte, dut a terme a la sala “Sant Cugat” d’@Sant Cugat Business Park, va comptar amb la presència d’assistents interessants en aquest problema tan important. Amb la sentencia del Tribunal de Justícia de la Unió Europea del 14 de març hi ha hagut un canvi de paradigma jurídic en l’àmbit de les clàusules sòl en les hipoteques.

Tal i com va explicar Hèctor Sbert de LAWANTS, “la clàusula sòl és una clàusula imposada, o altrament dit predisposada” i “són abusives” perquè “no compleixen amb el principi de transparència”.

Si ets un dels afectats i et trobes en aquesta situació, què pots fer? LAWANTS va donar una sèrie de consells sobre com actuar si es té una clàusula sòl. Alguns d’aquests són: informar-se sobre la política del banc en matèria de clàusules sòl, reclamar l’eliminació immediata a futur, plantejar-se la reclamació de quantitats indegudament pagades fins l’actualitat o bé actuar extrajudicial o judicialment.

'' ) ); ?>