Loading...

“Estalviar és possible amb una bona gestió dels diners”

per @Sant Cugat Business Park

“Professional lliure, autònom que fa banca de proximitat i té una relació de confiança i satisfacció duradora amb el client”. Aquesta és la definició de consultor de banca que Anna Sisteré i Begoña Castelló van donar a la xerrada “Per què l’inversor sempre guanya menys que el mercat? Com i quan he d’invertir?”.

Els assistents van rebre una introducció de la tasca d’un consultor de banca i quines eines i estratègies es poden utilitzar per donar rendiment als ingressos d’un mateix. Consultores de Banca Personal al Banc Mediolanum, Anna Sisteré i Begoña Castelló també van explicar que “quan es fa evident el risc de perdre, deixem de raonar i entren en joc els nostres instints” per això es converteix en tasca difícil que un inversor guanyi menys que el mercat. Impossible, però, no és. Ja que “cal evitar errors freqüents i utilitzar estratègies seguint uns objectius d’inversió”, van explicar.

L’estalvi és possible amb una bona gestió dels diners i en molts casos és bo assessorar-se. L’acte va acabar amb una copa de cava pels assistents durant la qual van poder posar en comú tot allò que havia quedat en el tinter.

'' ) ); ?>