Loading...

@Sant Cugat Business Park es troba en una zona de gran vitalitat empresarial situada a l’àrea metropolitana de Barcelona. És un lloc de fàcil accés i molt ben comunicat.

El Parc està situat a l’Avinguda Via Augusta, 15-25 al barri de la Guinardera de Sant Cugat del Vallès, davant del Centre Comercial Sant Cugat.

El parc es troba dins l’àrea formada pel Catalonia Innovation Triangle (CiT) el Consorci creat entre Sant Cugat, Cerdanyola i Rubí per promoure el desenvolupament i la promoció econòmica de les empreses i dels professionals establerts en aquest àmbit. La denominació de la zona és CiT 3C La Guinardera.

Com arribar

Introdueix el teu orígen:

Rutes suggerides

Rutes establertas

Amb cotxe: @Sant Cugat Business Park està connectat per carretera amb les principals vies d’accés i circumval·lació de Barcelona.

  • AP7 (B30)
    • Direcció Girona sortida BP-1417 Sant Cugat – Rubí

    • Direcció Tarragona sortida Rubí Centre - Sant Cugat

  • Túnels de Vallvidrera sortida núm. 12  Centre Comercial

Avió: L’aeroport del Prat està situat a 25 minuts del Centre de negocis (25 quilòmetres aproximadament per l’A2 o la C32). Convertit en un dels principals aeroports internacionals, amb la nova estació de l’aeroport T1 garanteix connexions diàries amb ciutats d’Espanya i del món.

Més informació

 

Tren: : Es pot arribar amb les línies S5 (Pl. Catalunya –Sant Cugat/Rubí), S1 (Pl. Catalunya – Terrassa) dels FGC, parada ‘Hospital General’ i S2 (Pl. Catalunya – Sabadell), parada ‘Volpelleres’ (a partir d’aquí, amb l’autobús de la L-9 s’arriba just davant del centre comercial i de l’edifici d’@Sant Cugat).

Més informació

 

Autobús: Accessible amb autobús amb les línies L7, L9 i A4 interurbana (Sant Cugat del Vallès – Cerdanyola del Vallès – Barcelona).

El port de Barcelona, un dels centres neuràlgics del tràfic marítim del Mediterrani, també es troba a uns 25 minuts del Parc empresarial.

Servei d'avís de taxi en el mateix centre de negocis.